Infooglasi

Dom zdravlja Niš – PREVENTIVOM DO KVALITETNIJEG ŽIVOTA – IN info – OGLASI BABUŠNICA

U centralnom objektu Doma zdravlja Niš je i ove subote organizovana akcija „Otvorena vrata“ koju je posetio veliki broj sugrađana. Brojne medicinske ekipe obavljale su preventivne i skrining preglede zainteresovanim osobama. Ovog vikenda građani su mogli da urade i dermoskopiju pored ostalih pregleda. Lekari Doma zdravlja Niš ističu da je ovo pravi način da se spreči nastanak bolesti i eventualnih komplikacija i produži kvalitet i dužina života.

Medicinska ekipa Doma zdravlja Niš je tokom vikenda održala i akciju pod nazivom “Približimo se pacijentima”, namenjenu pacijentima meštanima sela Donje Međurovo. U toku akcije posebno su sagledani stari, manje pokretni i nepokretni pacijenti.

Takođe, Dom zdravlja Niš najavljuje stručni sastanak, 12. juna (sreda), sa početkom od 13.00 sati, u Amfiteatru DZ, pod nazivom  ,,Suvo oko iz različitih perspektiva i terapijske mogućnosti“.

Predavač je oftalmolog dr Milica Vasović, dok je predavanje akreditovano za lekare, biohemičare, stomatologe, farmaceute, medicinske sestre i zdravstvene tehničare sa 2 boda.

 


Broj poseta: 23

Source link
Dom zdravlja Niš – PREVENTIVOM DO KVALITETNIJEG ŽIVOTA – IN info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *