Infooglasi

Učešće u humanitarnoj modnoj reviji “Snažne i lepe” – OGLASI BABUŠNICA

Tim Zanatsko obrazovnog centra „Adžija“ je sa zadovoljstvom učestvovao i bio jedan od sponzora humanitarne modne revije „Snažne i lepe“, organizovane u cilju podrške svim ženama koje su prošle kroz bilo koji vid nasilja. Ova manifestacija nije samo bila prilika za prezentaciju mode, već  i za iskazivanje solidarnosti i podrške ženama koje su pokazale neizmernu snagu i hrabrost.

Ovaj događaj je podržan od strane grada Novog Sada, a glavni sponzor je bio RTI radio. Revija je održana u Vili Palas na Kamenjaru u organizaciji Udruženja policije i građana „Bezbedna zajednica„. Modeli su nosili kreacije Mirjane Mijailović i Mladena Barona.  Ovom prilikom su prikupljena sredstva za žene koje su žrtve nasilja iz Udruženja žrtava nasilja HAJR iz Beograda.

Izuzetno smo ponosni na naše šminkerke Sanidu Samardžić i Minju Milovac, koje su nekada bile naše polaznice, a sada su naši predavači Centra za negu lepote. Njihova transformacija iz učenika u vrhunske profesionalce govori o njihovoj posvećenosti, talentu i neprekidnom trudu. Svaka od njih je na ovoj reviji pokazala izuzetne veštine i kreativnost, čineći da svi učesnici izgledaju besprekorno. Njihov rad nije samo šminkanje; to je umetnost i strast koja se vidi u svakom potezu četkicom. One su pravi primer kako se kroz posvećenost i ljubav prema poslu mogu postići vrhunski rezultati.

Snažne i lepe

 Source link
Učešće u humanitarnoj modnoj reviji “Snažne i lepe”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *