Infooglasi

U pojedinim delovima Palilule danas i sutra akcija suzbijanja komaraca – OGLASI PALILULA

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća” danas i sutra sprovode akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca uređajima sa zemlje u priobaljima na teritoriji grada Beograda ukoliko vremenski uslovi budu to dozvolili.

Tokom današnjeg dana, od 18 časova do ponoći, ekipe „Čistoće” vršiće tretman suzbijanja odraslih jedinki komaraca na sledećim lokacijama: Ada Huja, deo Višnjice do Bele stene.

U petak, 7. juna, od 18.30 časova do ponoći tretmanom će biti obuhvaćeni sledeći lokaliteti: nasip od Pančevačkog mosta do naselja Mali raj, naselje Mali raj, Azilantski centar, nasip od Pančevačkog mosta do naselja Crvenka, Jojkićev dunavac, naselje Crvenka, Kovilovo, Glogonjski rit, Jabučki rit.

Ukoliko sugrađani primete povećanu brojnost komaraca, mogu je prijaviti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11.

Ekipe JKP-a „Gradska čistoća” koriste preparate za suzbijanje komaraca koje je registrovalo Ministarstvo za zaštitu životne sredine i koji su upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, što znači da građani nisu u opasnosti zbog upotrebe preparata, tako da nema razloga za strah.

„Apelujemo na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca”, saopšteno je iz JKP-a „Gradska čistoća”.

Izvor: BeoInfo, Foto: Shutterstock

Source link
U pojedinim delovima Palilule danas i sutra akcija suzbijanja komaraca

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *