Infooglasi

Bugarska princeza Kalina – Srbija danas – OGLASI VARVARIN

Promene na njenom telu i licu, pokrenule su lavinu komentara širom sveta.

Bugarska princeza Kalina fotografisana je u javnosti posle dužeg vremena početkom juna, a fotografije su obišle svet. 

Princeza Kalina uspela je u kratkom vremenskom periodu da zaseni sve evropske pripadnice plave krvi i da pažnju javnosti poptuno skrene na sebe. Razlog za toliko iznenadno i neočekivano interesovanje javnosti jeste njen fizički izgled, tačnije izraženo mišićavo telo, ali i lice na kom su vrlo vidljive estetske korekcije.

Sada su se pojavile retke fotografije iz njene mladosti koje pokazuju koliko je promenila izgled. 

Na jednom od njih, snimljenom 2006. godine, nasmejana princeza pozira na događaju povodom obeležavanja 25 godina od venčanja velikog vojvode Anrija od Luksemburga i vojvotkinje Marije Terezije.

Na drugoj fotografiji, snimljenoj godinu dana kasnije, princeza pozira sa suprugom Antoniom Munjozom i njihovim sinom Simeonom-Hasanom.

Ipak, kako je rođena, odrasla i živi u Španiji, tamošnji mediji su se, ipak, ranije zainteresovali za ‘drastičnu promenu izgleda’, kako su okarakterisali njenu transformaciju, pa su je upitali zbog čega se odlučila da to uradi.

– Posvećena sam treninzima sa opterećenjem i zdravlju tela, ja sam sportista – izjavila je princeza za španski “El Mundo” svojevremeno.

Promenila svoj izgled 

Bugarska princeza, inače peto dete i jedina ćerka kralja Simeona II i njegove supruge Margarite, drastično je promenio izgled u poslednjih 20 godina. Mnogi su spekulisali da je operisala nos, ali to nije tačno.

Naime, princeza je kao dete pala i polomila zube. Tokom lečenja došlo je do infekcije vilice, pa je morala da se podvrgne operaciji kako bi se sprečilo širenje infekcije, što je uticalo i na izgled njenog nosa. 

Uz to, poslednjih godina se posvetila treninzima i ne napušta teretanu, a dokaz su tome i njene izuzetno mišićave ruke.Source link
Bugarska princeza Kalina – Srbija danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *