Infooglasi

Varvarin: Nagrađeni najbolji na konkursu „Most“ – OGLASI VARVARIN

U okviru obeležavanja 25. godišnjice bombardovanja mosta u Varvarinu, otvorena je izložba radova i dodeljene su nagrade najboljima na tradicionalnom, devetom po redu, likovno – literarnom konkursu „Most“

Na ovogodišnjem konkursu, koji se organizuje povodom obeležavanja 30. maja, godišnjice stradanja desetoro Varvarinaca tokom NATO agresije i zločinačkog bombardovanja Varvarinskog mosta 1999. godine, učešće su uzeli učenici svih osnovnih škola iz temnićkog kraja, Srednje škole Varvarin, mališani iz Predškolske ustanove „Naša radost” i štićenici Dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju.

Mališani su tom prilikom pokazali veliku kreativnost i talenat, dok su knjige i diplome najboljim učenicima uručene od strane predsednice opštine, dr Violete Lutovac Đurđević.

Pored nagrađenih učesnika, nastavnika i roditelja, svečanosti povodom uručenja nagrada prisustvovali su i zamenik predsednice opštine Aleksandar Pavić, predsednik Skupštine opštine Varvarin prof. Saša Živadinović i pomoćnici predsednice opštine Nemanja Čolić i Marija Brajović.

Foto: instagram/opstinavarvarin

N.L.

Ostale vesti

Trstenik raspisao Javni poziv za podsticaje u poljoprivredi
Muzej raspisao konkurs – “Tamo gde je Slobodište”

Source link
Varvarin: Nagrađeni najbolji na konkursu „Most“

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *